Honda Marine

Bij de Bruyn Watersport Service in de showroom kunt uw terecht voor een goed advies en een scherpe prijs wanneer u overweegt een Honda buitenboordmotor, opblaasboot of generator te kopen. Ook verzorgen wij de periodieke onderhoudsbeurten en reparaties aan uw Honda buitenboordmotor of generator. Onze monteurs worden jaarlijks getraind in de laatste stand van de Honda techniek. Bel of mail ons voor de scherpste prijs.

Honda: de pionier van 4-taktbuitenboordtechnologie
De range van buitenboordmotoren van Honda bestaat uit motoren van 2,3 pk tot en met 250 pk. Het uitgangspunt van Honda is dat de motoren schoon, zuinig en gemakkelijk in gebruik zijn. Daarom zijn alle buitenboordmotoren voorzien van een 4-takt motor. De 4-takt buitenboordmotor draait op loodvrije benzine die schoon en zuinig is.

Meer informatie over de Honda buitenboordmotoren vind u op de Honda site.

960Honda-buitenboordmotor-150x300

Opblaasboten van Honda
Honda biedt een complete range van opblaasboten aan, de Honwave. Deze Honwave opblaasboten zijn te verkrijgen in verschillende lengtes van 2 meter tot 4 meter. De bodems van deze Honwave opblaasboten zijn uitgevoerd in drie verschillende varianten:
lattenbodems, aluminium vloerdelen en airdecks (opblaasbare V-bodems).

De opblaasboten zijn geschikt voor ongeveer ieder avontuur op het water: yacht tenders, boten voor vrijetijdsbesteding; vissen, duiken of waterskiën. De Honwave opblaasboten zijn standaard voorzien van een uitgebreide uitrusting, zoals een reparatieset, luchtdrukmeter, peddels, ergonomische handgrepen en nog veel meer. Dankzij gedegen onderzoek en een voortdurende drang naar perfectie zijn de Honda Honwave boten ontwikkeld en gebouwd voor comfort, veiligheid en betrouwbaarheid. Welke Honwave opblaasboot u ook kiest, u bent zeker van plezier op het water!

Meer informatie over de Honwave opblaasboten vind u op de Honda site.marine_aludeck_2010_03_g-300x199

Honda-Equipment1Honda generatoren een grote keuze
van 700 tot 7000 VA brutovermogen.
Honda, ‘s werelds grootste producent van generatoren, levert mobiele stroom voor elke toepassing thuis en voor iedereen die bij vrijetijdsbesteding van een mobiel stopcontact afhankelijk is zoals camper-, caravan-, klus- en bootliefhebbers. Honda generatoren leveren altijd en overal stroom van de gewenste kwaliteit.
Meer informatie over de Honda generatoren vind u op de Honda site.

960Honda-Generator-295x300

leverancier van:

© Copyright - De Bruyn Watersportservice